puma fenty

#1 by Kent Gibbon , Fri Nov 23, 2018 11:36 am

PUMA Africa Unity Kit Kracht- en Snelheidsvoetbalkokjes (Wereldbeker puma werkschoenen 2010) 21 mei 2010 Als u het WK niet had geweten, zult u de komende weken er zijn. Puma is de nieuwste in een lange reeks merken die kleding en schoenen vrijgeven om het evenement te herdenken. Hier krijgen we een blik op de PUMA PowerCat 1.10 Tricks (Power) en PUMA v1.10 Tricks (Speed) voetbalcleats worden gedragen door PUMA-gesponsorde atleten. De kit als geheel is een speciale collectie gemaakt zodat teams met botsende kleuren zullen hebben alternatieve uniformen. De schoenen in het pakket hebben een mengsel van zwart, rood en goud op een bovenwerk van leer of lakleer. Zowel PUMA-schoenplaatjes, het PUMA Africa Unity Replica-shirt, Unity Tee en Unity Walk-Out Jacket zijn nu verkrijgbaar bij Soccer. De opbrengst van de verkoop van items van de Africa Unity Kit zal helpen biodiversiteitsprogramma's in Afrika te financieren als onderdeel van het Play for Life-initiatief van het PUMA / United Nations Environment Programme (UNEP).

PUMA Speed Cat 2.9 Mid Angle 14 mei 2010 Nu verkrijgbaar bij Mita, is deze PUMA Speed Cat 2.9 Mid dubbed puma creepers Angle. Hier in twee kleurstellingen gezien, lijkt het alsof ze er een hebben gemaakt voor de jongens, en een voor de dames. De sneaker voor heren is voornamelijk wit van kleur en zwart speelt een sterke rol op de achtergrond. Het bovenwerk bestaat uit leer en suede, en dit is waar de magie met de schoen echt gebeurt. De bovenste sport puma shoes geperforeerde leren vierkanten laten het zwart door het bovenste deel van de zijpanelen en de tong heen schijnen. Bovendien bevindt zich net onder het PUMA-logo een caleidoscoop-achtig ontwerp. De damessneaker heeft een vergelijkbaar kleurenschema waarbij zwart een grote rol speelt en roze de achterbank neemt. Beide zijn verkrijgbaar bij Mita.

Gumball 3000 x Puma SL Street 30 apr 2010 De Gumball 3000 Rally heeft Puma uit de winterslaap gehaald en op de browservensters van sneakerheads over de hele wereld. Nadat we gisteren vandaag de schoen van UNDFTD hebben gezien, kunnen we naar een ander model kijken dat assisteert bij de festiviteiten. De schoen is uitgevoerd in een volledig metallic goud leren bovenwerk en heeft een andere textuur van leer die van hiel tot puma sneakers dames teen naar binnen valt. De schoen heeft ook een uniek vetersysteem aan de zijkant dat gebruikmaakt van een tongafdekking en zwart borduurwerk voor de branding. Het Gumball 3000-logo is ook in wit geborduurd op de hiel te vinden. Deze staan nu op de planken en we horen dat ze zich op Journey's bevinden.

UNDFTD x Gumball 3000 x Puma Collaboration Teaser 29 april 2010 De Gumball 3000-rally is een fictieve race die zijn oorsprong vindt in de Burt Reynolds flick Cannonball Run. Voor degenen onder jullie die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis ging de film over racen en Puma Motorsports heeft geholpen mee te werken aan het omzetten van dit fictieve verhaal. Voor de samenwerking van dit jaar doet UNDFTD mee aan de productie van een legergroene en zwarte suède schoen met geborduurd veterlussen. De kans is groot dat dit de Clyde s zijn en ze zijn waarschijnlijk ziek maar dat is helemaal niet uit de norm. Kijk voor meer info.

Puma x Kozyndan 917 Midden april 29, 2010 Eind maart werden we getrakteerd op een hoogtepunt van de Puma x Kozyndan-samenwerking op de El Rey. Vandaag krijgen we een upgrade met een piek op de 917 Mid waar Kozyndan zijn hand op legde. Met een top een runner witte gevulkaniseerde zool, biedt de 917 Mid een mix van natuurlijke tinten waaronder bruin, groen en wit. Bruin en wit zijn de hoofdkleuren en worden uitgedrukt in de veelkleurige veters. De schoen draagt ook een zeer uniek printontwerp op de zijpanelen tot aan de teenendoos en terug rond de hiel.

Malmö FF x PUMA Wedstrijd puma fenty 28 april 2010 Alles dat 100 jaar meegaat is de moeite van het vieren waard. PUMA is het met ons eens en heeft een speciale 100-jarig jubileumsneaker gemaakt voor het Zweedse voetbalteam Malmö FF. De speciale editie Match sneaker sport de colorway van het team op zijn lage topdesign. Gemaakt van wit leer met slechts een vleugje blauw suede op de zijkant van de tenen, de schoen zou elke Malmö FF fan blij moeten maken. PUMA reserveerde de tong en de binnenzool voor de teambranding, waarbij de binnenzool de 100 jaar documenteerde. Ze zijn vrijdag 30 april verkrijgbaar bij Sneakersnstuff.

Kent Gibbon  
Kent Gibbon
Posts: 3
Date registered 11.23.2018


   

fenty puma creepers
converse one star

Xobor Create your own Forum with Xobor