asics gel lyte 5

#1 by Esther Aldridge , Sat Dec 29, 2018 7:13 am

Extra gouden hits asics gel lyte 5 worden ook op de branding vermeld. De Gel Lyte 3 wordt geleverd met een off-white / white bovenkant en wordt ook aangevuld door de Gold-hits op de dots en branding. De Gel Lyte 5 wordt geleverd met een overwegend witte zool, terwijl de Gel Lyte 3 wordt geleverd met een combinatie van wit / gommiddenzool / buitenzool. Exclusief voor vrouwen, u kunt deze nu krijgen bij geselecteerde internationale retailers.

De Asics Gel Lyte 5 staat bekend om het gebruik van verschillende materialen door de bovenkant, waardoor het een veelzijdige en aantrekkelijke uitstraling heeft. Een van de materialen waar het in veel gevallen mee wordt bedekt, is suede asics cumulus 17 / nubuck.Voor het winterseizoen heeft Asics de Gel Lyte 5 meegenomen en ondergedompeld in een Tandori Spice (rood) en crème / off white suede bovenwerk. Perforaties zijn te zien op de teen- en zijpanelen met een asics cumulus 18 off-white zool die het geheel afmaakt.

Maar tegenwoordig zien we dat elk merk lakleder gebruikt op een verscheidenheid aan schoenen. Een van de laatste is afkomstig van Asics, omdat ze de populaire Gel Lyte 3 in zwart lakleder overal in de bovenkant hebben bedekt. Zelfs de branding en de kenmerkende gespleten tong hebben de laklederbehandeling gekregen. Een witte tussenzool en crème buitenzool dienen als het perfecte contrast. Lakleer-feens kunnen deze Gel Lyte 3 asics cumulus dames in de nabije toekomst bij bepaalde retailers kopen.

Asics heeft het voor ons mogelijk gemaakt om de Gel Lyte 3 jaar rond te dragen dankzij hun creatie van de Gel Lyte 3 Mid.Hierboven is een van de nieuwste kleurenopties te zien, aangezien de hardloper met een verlengde enkel in Carbon Grey wordt gekleurd door het grootste deel van het bovenwerk van de nubuck, met lichtblauw op de kenmerkende gespleten tong en de nieuwe, hoge gebogen binnenboot. Tan, roze en grijs banen zich een weg naar de rest van de schoen voor een vleugje kleur.

"Asics heeft twee nieuwe kleurstellingen van de Gel Lyte 5 uitgebracht, die worden benadrukt door hun gebruik van Peach.Hoewel het lenteseizoen nog een asics dynaflyte paar maanden verwijderd is, is Asics al begonnen met het vrijgeven van sneakers met een lente-thema. Twee van de eerste paren zijn deze Gel Lyte 5s die bedekt zijn met berken en perzik. Een paar wordt gedaan in berken met perzik detaillering en de andere maakt gebruik van perzik als de dominante kleur met witte accenten.

De Asics Gel Sight maakt zich op voor de lente, want de retro runner wordt gepresenteerd in twee nieuwe premium colorways voor het komende seizoen.Gemarkeerd in pasteltinten heeft de eerste Gel Sight hierboven een combinatie van lichtgrijs en donkergrijs met subtiele roze vlekken.

Esther Aldridge  
Esther Aldridge
Posts: 3
Date registered 12.29.2018


   

red converse
Nike Zoom Mens

Xobor Create your own Forum with Xobor