new balance heren

#1 by GeneJacob , Thu Jan 03, 2019 1:46 pm

New Balance new balance heren 998GNR Made in the USA 8 februari 2010 De New Balance 998GNR is een model dat we bijna niet genoeg kunnen bekijken, maar als u een New Balance-fan bent, weet u precies waar we het over hebben. Het ziet er naar uit dat de schoen in zijn tijd een beetje patriottisch is geworden en besloot om te komen met deze Made in the USA-kleurenmanier. De schoenen zijn uitgevoerd in grijs suède met navy en kastanjebruine accenten in plaats van het normale rood / blauw dat zou worden gebruikt . De schoenen hebben een grote stevige grijze zool met ABZORB-technologie, in het geval dat je geïnteresseerd was in joggen in deze hardlopers, maar als je gewoon een tryna-stijl was in het uitbreken van de zelfkant denim en Atmos raken.

New Balance 1400 Season Spot 3 februari 2010 Nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers zoals Mita zijn er twee nieuwe colorways in de New Balance 1400. Het silhouet heeft al genoeg actie gezien, omdat we net klaar waren met het bekijken van de rood / wit en groen / witte ontwerpen een new balance wrt300 paar dagen geleden. Het eerste paar hier getoond is voorzien van een overwegend zwart lederen bovenkant samen met minimale bruine accenten die een verschijning op de tong en hiel gebied. De tweede is voorzien van een crèmekleurige basis, die is gemaakt van suède, samen met soortgelijke bruinleren accenten op de tong en hiel. Zoals we eerder vermeldden, kun je ze new balance loopschoenen nu bij Mita vinden.

Junya Watanabe Comme des Garcons x New Balance 576 Lente / Zomer 2010 30 januari 2010 New Balance werkt opnieuw samen met Junya Watanabe MAN Comme des Garcons, deze keer produceert hij twee kleurstellingen in het klassieke silhouet New Balance 576, die beide worden getoond hier. De eerste sport een witte lederen bovenkant samen met een zwarte buitenzool, en maakt deel uit van de Junya Watanabe MAN-collectie. De tweede heeft een zwart ontwerp en maakt deel uit van de Comme des Garcons eYe-collectie. Kijk of ze allebei kunnen slaan om snel nieuwe New Balance-accounts te selecteren.

Stedelijk onderzoek iD x New Balance 1700 29 januari 2010 De New Balance 1700 verschijnt slechts af en toe en elke new balance mrl996 keer dat het besluit om zijn hoofd naar buiten te kijken, wordt het zeker verwelkomd met een warm onthaal. Dus toen Urban Research iD besloot om samen te werken met het merk, raadden ze welke schoen ze wilden herontwerpen? Het Japanse bedrijf besloot de 1700 mee te nemen op een zwarte en turquoise rit om deze speciale sneaker te maken. Het geheel zwart suède bovenwerk is bezaaid met de blauwe tint op de neus en logo's, samen met een paar tussenzooltjes. Wit speelt de bijbehorende kleur om dingen af te maken. Deze schoen raakt retailers in het voorjaar van 2010 dus wees op je hoede.

Urban Research iD x New Balance 1700 LE 27 januari 2010 New Balance is in samenwerking met het in Japan gevestigde Urban Research iD om dit speciale editie paar New Balance 1700 s te maken. Ze hebben een soepel suede bovenwerk in een zwarte colorway, samen met minimale turquoise en witte accenten die zeker de aandacht vestigen op deze overigens neutrale schoen. Dit paar in beperkte oplage is nu te koop bij bepaalde buitenlandse winkels. Nieuw Balance 420 Lente 2010 25 januari 2010 Een klassieker sinds de jaren 1970 toen het werd geïntroduceerd om atleten te beschermen met zijn drielaagse zool en technisch extra uitgebreide Extended Saddle, de New Balance 420 was een klassieker dan en is nu een klassieker. De lente 2010 420 is weer beschikbaar in 3 nieuwe kleurstellingen. Met suède en nylon als de primaire materialen, de low profile sneaker wordt geleverd in rood / oranje, blauw / limoen en new balance voetbalschoenen een bruin / limoen.

New Balance BB790 Retro Celtics 22-jan-2010 Weet je nog toen ik je een paar dagen geleden de New Balance BB790 Retro Los Angeles Lakers colorway liet zien? Welnu, deze Boston Celtic merk New Balance is precies het tegenovergestelde. Voor mij vertegenwoordigen ze het team dat ik als kind heb veracht. Maar dat is noch hier noch daar. De schoen heeft een bovenwerk van wit leer en geperforeerde delen voor ventilatie. Boston groen wordt gebruikt voor alle New Balance-branding, maar ook voor de gedeelten van de buitenzool en de hiel. Ze zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde New Balance-winkels.

GeneJacob  
GeneJacob
Posts: 3
Date registered 01.03.2019


   

Air Jordan 12 bordeaux
adidas boost herren

Xobor Create your own Forum with Xobor