asics fuzex

#1 by Elizabeth Dan , Tue Jan 08, 2019 7:23 am

ÿþ"Asics zal binnenkort asics fuzex deze Asics Gel Lyte Valentijnsdag laten vallen, bestaande uit een paar van de Gel Lyte 5 en een paar van de Gel Lyte 3. In plaats van de voor de hand liggende / makkelijke route te nemen en beide paren in roze en / of rood te dekken, heeft Asics denkt buiten de doos en doet iets een beetje anders.De Gel Lyte 5 wordt geleverd met een bovenwerk van zwart premium leer (met een mooie subtiele textuur) terwijl hij is bedekt met kleine gouden puntjes over de basis.

Maar tegenwoordig zien we dat elk merk lakleder gebruikt op een verscheidenheid aan schoenen. Een van de laatste is afkomstig van Asics, omdat ze de asics kayano populaire Gel Lyte 3 in zwart lakleder overal in de bovenkant hebben bedekt. Zelfs de branding en de kenmerkende gespleten tong hebben de laklederbehandeling gekregen. Een witte tussenzool en crème buitenzool dienen als het perfecte contrast. Lakleer-feens kunnen deze asics gel kayano Gel Lyte 3 in de nabije toekomst bij bepaalde retailers kopen.

Packer Shoes gaf ons eerder vandaag nieuwe foto's en ook release-informatie van de onlangs onthulde Gel Lyte waarvan gezegd werd dat hij geïnspireerd was door George Costanza's Gore-Tex Jacket. Officieel bekend als de Packer Shoes x Asics Gel Lyte 5 Scary Cold Collection, dit samenwerken als Packer Shoes, Asics en New Era samenkomen om sneakers en hoeden uit Gore-Tex te beschermen tegen de barre weersomstandigheden.

"Asics heeft twee asics gel nimbus nieuwe kleurstellingen van de Gel Lyte 5 uitgebracht, die worden benadrukt door hun gebruik van Peach.Hoewel het lenteseizoen nog een paar maanden verwijderd is, is Asics al begonnen met het vrijgeven van sneakers met een lente-thema. Twee van de eerste paren zijn deze Gel Lyte 5s die bedekt zijn met berken en perzik. Een paar wordt gedaan in berken met perzik detaillering en de andere maakt gebruik van perzik als de dominante kleur met witte accenten.

We zijn er vrij zeker van dat de schoen meer afmetingen en detaillering zal hebben om mee te gaan met de inspiratie, maar Packer Shoes heeft besloten om deze details weg te laten voor een latere datum. Blijf kijken voor meer informatie over deze spannende aankomende samenwerking tussen Packer Shoes en Asics.Suède, mesh, nubuck, traditioneel leer, asics cumulus dit zijn allemaal materialen die we gewend zijn aan het bovendeel van Asics-modellen zoals de Asics Gel Lyte 3.

Wat je hierboven ziet is een aankomende Asics Gel Lyte 3 vervaardigd uit een zwart lakleder. Hoewel de look tonaal wordt, helpt de glimmende afwerking de schoen er behoorlijk uit te laten springen. Tonale veters en een contrasterende witte GEL-dempende tussenzool en een semi-translucente rubberen loopzool maken het uiterlijk van de schoen compleet. Al internationaal beschikbaar, we hopen deze stateside in de nabije toekomst te zien. Verdorie of nee? Laat ons weten wat u van deze look op de GL3 vindt.

Elizabeth Dan  
Elizabeth Dan
Posts: 3
Date registered 01.08.2019


   

Adidas NMD Womens
reebok 85

Xobor Create your own Forum with Xobor