puma schoenen

#1 by Hilda Baldwin , Tue Feb 19, 2019 10:43 am

Toegevoegd aan het Puma Disc Blaze Crackle Pack dat we vorige puma schoenen week hebben bekeken, heeft Puma de populaire hardloper in een nieuwe colorway gemaakt die voor begin 2015 op je favorietenlijst zou moeten staan. Eerder te zien in Light Grey en Purple, dit keer de Puma Disc Blaze is gedrapeerd in een Red Clay-suède door het bovendeel. De toebox heeft microperforaties op het suède die een extra dimensie toevoegen aan deze geweldige schoen. Dark Teal vult de binnenvoering en een deel van de gecraqueleerde tussenzool.

Als je je niet bewust was, zijn panellets kleine cakes of koekjes in verschillende vormen, en voor deze specifieke iteratie wordt de puma sneakers algehele colorway enigszins afgebeeld op de sneaker door een overwegend Tan-bovenwerk, geaccentueerd met bruine, groene en rode hits overal. Alle rusten boven op een Beige Trinomic-zooleenheid met Brown en Tan-accenten als aanvulling op het ingetogen, banketachtige puma sneakers dames palet, vinden dit limited edition paar Blaze of Glory's bij geselecteerde Puma-retailers wereldwijd, evenals via Kixify.

Puma Blaze van Gloryprised van eersteklas donkerbruin leer voor het gehele bovenwerk, als symbool voor een geroosterde kastanje, perforaties op de teenendoos, mediaal en hak, terwijl deze rusten bovenop een Beige gespikkelde Trinomic-zooleenheid die verder wordt geaccentueerd met Tan-slagen als aanvulling het ingetogen palet. Al met al de essentie van zijn esthetische invloed vastleggend, kijk voor puma werkschoenen dit limited edition paar Blaze of Glory s bij bepaalde Puma-retailers wereldwijd, evenals via Kixify.

Verrijkt met premium leer voor zijn unieke vetersysteem, dat is gedetailleerd met subtiele craqueleren markeringen, het apparaat is gekleurd in tinten van Maroon en Denim Blue en ook voor een contrasterende contrast, resulterend in een aantrekkelijk palet.Alle rust boven op een Trinomic tussenzool eenheid in White is deze opvallende versie van de Blaze of Glory momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde Puma-winkels, waaronder Kixify. Afbeeldingen: END.

Naar aanleiding van een overzicht van Puma's Crackle Pack, dat drie variaties op de kenmerkende silhouetten van het merk bevat, lichten we een van de drie specifieke kleurstellingen van de R698 toe. De R698-runner is geïntroduceerd puma voetbalschoenen in de jaren 1980 en heeft een simplistische stijl die door velen wordt bewonderd met zijn algehele minimalistische ontwerp. . Bestaat uit een hoogwaardige ledercompositie in volledig wit.

Om het samen te vatten, de esthetiek is gebaseerd op sunbaked clay-tennisbanen en knettergekleurde courtlines. Alles bij elkaar is deze gerevitaliseerde R698 compleet met een dikke toonachtige Trinomic-zool en een zwarte buitenzool om het klassieke en aantrekkelijke palet af te ronden. Je kunt de R698 Crackle nu bij Puma-winkels vinden, evenals via Kixify.Eerder deze maand kregen we de kans om uit de eerste hand het klassieke PUMA Court Star High Risk-pakket te bekijken.

Hilda Baldwin  
Hilda Baldwin
Posts: 3
Date registered 02.19.2019


   

Nike Sko Dame
adidas baratas

Xobor Create your own Forum with Xobor