puma classic suede

#1 by Kyle , Sat Feb 23, 2019 11:01 am

ÿþZoals we vorige maand meldden, heeft Rihanna puma classic suede een deal gesloten om de Creative Director voor PUMA te worden. De superster tekende een meerjarige deal waarbij ze een speciale fitnesslijn voor vrouwen zou maken, evenals creatieve aanwijzingen voor verschillende collecties van de merk. PUMA lijkt zo laat op de dames gefocust te zijn, omdat ze Solange Knowles ook hebben ondertekend als art director.

Na de Chestnut-editie, richten we onze aandacht nu op zijn tegenhanger met de Puma Blaze of Glory Panellets. Kort samengevat, Barcelona's LimitEDitions afgestemd op Puma om een speciale editie Blaze of Glory te creëren, geïnspireerd door de Catalaanse traditie van Castanyada, waarin puma fenty slippers dit oude rituele festival bestaat uit een traditie van het eten van geroosterde kastanjes, panellets, zoete aardappel en geconserveerd fruit.

Na de witte variant van Puma's Crackle Pack is de R698 weergegeven in een ander palet, puma slippers fenty deze keer met een two tone monochrome afwerking van zwart en wit. Echt een van de simplistische aanbiedingen van Puma, de R698 heeft een schoon ontwerp, met deze specifieke iteratie waarin subtiel gecraqueleerd leer is verwerkt over zijn gehele bovenste gedrapeerd in zwart. Geïnspireerd door krakend geverfde tennisbaanlijnen, als de bron van esthetiek.

De donkere uitvoering van de sneaker fungeert als middenweg voor de grijstinten en de blauwgroen-interpretaties en is een puma thunder desert voor de boeken. De leren, neopreen en mesh-constructie van de sneaker leent zich voor een casual, in kleur geblokkeerd ontwerp tussen zwart en paars. De gedempte Trinomic-zool zit in wit, wat de donkerder getinte esthetiek verlicht. Deze Black and Purple-aflevering voor de Puma Blaze of Glory Crackle Pack zal binnenkort bij geselecteerde Puma-winkels landen.

Om het samen te vatten, de esthetiek is gebaseerd op sunbaked clay-tennisbanen en knettergekleurde courtlines. Alles bij elkaar is deze gerevitaliseerde R698 compleet met een dikke toonachtige Trinomic-zool en een zwarte buitenzool om het klassieke en aantrekkelijke palet af te ronden. Je kunt de R698 Crackle nu bij Puma-winkels vinden, evenals via Kixify.Eerder deze maand kregen we puma dames de kans om uit de eerste hand het klassieke PUMA Court Star High Risk-pakket te bekijken.

Puma is vastbesloten ervoor te zorgen dat ze hun laatste stukjes van uitmuntendheid doorvoeren voordat het jaar voorbij is. De nieuwste versie van de Puma-familie is het Puma Disc Blaze Crackle Pack, en het is niet iets waar je op kunt slapen. Deze grijze en violette weergave van de Puma Disc Blaze is perfect uitgevoerd. Het lichtgrijze bovenwerk ontmoet zwart en donker grijs langs de neus en hiel, terwijl Violet in het ontwerp springt om de binnenvoering, de Trinomic-branding en de buitenzool aan te raken.


STOKE ROW

Kyle  
Kyle
Posts: 3
Date registered 02.23.2019


   

Nike Sko Dame Tilbud
red balenciaga

Xobor Create your own Forum with Xobor