dames sneakers nike

#1 by Wendell Felton , Sat Feb 23, 2019 2:22 pm

Een nieuwe colorway dames sneakers nike van de Nike Air Zoom Spiridon om de zomer te verwelkomen in de vorm van een arsenaalkleurige afwerking. Spelen een belangrijke rol in de evolutie van Nike's druk-in kaart gebrachte ontwerpen gebouwd om de demping te verbeteren voor hardlopers sinds de introductie in 1997, deze moderne iteratie leeft voort als een dagelijkse schoen voor dagelijks comfort met responsieve demping. Mesh met nieuwe niet-naaibladen overlapt het bovenste deel in verschillende blauwe tinten, terwijl een witte tussenzool de look helemaal completeert. Verkoop voor een prijskaartje van $ 150, op zoek naar de Nike Air Zoom Spiridon Armory Navy bij bepaalde Nike-winkels en vandaag online.

De Nike Air More Uptempo Scottie Pippen PE is een op Chicago Bulls geïnspireerde colorway van de klassieke basketball sneaker die zijn debuut binnenkort maakt. De schoen heeft een bovenwerk van wit leer en een bovenwerk van wit leer. De schoen is geaccentueerd door de vetgedrukte letters "AIR" aan de zijkanten in zwart, terwijl varsity rode accenten worden aangebracht op de swoosh-logo's, Air pocket en het "PIP" -logo van Scottie op de Hakken. Kijk voor de schoen bij bepaalde Jordan Brand-winkels en online goedkope nike air max op 29 juni voor een kleinhandelsprijskaartje van $ 160. Klik en bookmark onze officiële Nike Air More Uptempo Scottie Pippen PE-hubpagina nu voor meer foto's, de nieuwste informatie en volledige releasegegevens.

De Nike Air Shake NDestrukt is bekend omdat hij werd gedragen door Dennis Rodman tijdens zijn ambtstermijn bij de Chicago Bulls. Het heeft een geribbelde lederen bovenkant met een grote Swoosh. Een echte goedkope nike schoenen klassieker uit het 90-jarig basketbaltijdperk. We laten je vorig jaar weten dat het model dit jaar een rendement oplevert en nu zijn we er om je te laten weten dat er naar verwachting nog twee andere kleurstellingen zullen worden uitgebracht. Deze nieuwe kleuren zijn geconstrueerd met hetzelfde materiaal, je hebt de keuze uit Rood en Wit of als je je goddelijk voelt, een Triple White-offer. De branding op de bovenkant komt op een tonale manier, net als de veters. Zou jij er aan toe zijn om deze te laten wiegen als ze terugkomen? Blijf op de hoogte als er meer release-informatie over deze aankomende drops naar boven komt.

Een aanvulling op de populaire Nike Flyknit Racer Multicolor 2.0 komt later deze week aan, net op nieuwe nike tijd voor de warmere maanden die voor de boeg staan, maar ook voor Pasen. Terwijl de release van vorig jaar een grijze tong had, wordt deze versie van 2017 in plaats daarvan behandeld in de klassieke zwarte taal. Over het algemeen is de bepalende esthetiek prominent aanwezig in zijn flyknit-bovenwerk, dat een mengsel van levendige tonen draagt, zoals groene staking / zwart-blauwe lagunegele pow. Voor een prijskaartje van $ 150 kun je dit paar kopen bij bepaalde Nike-winkels die dit starten Vrijdag 7 april.

Het was een leuke minuut sinds we nieuws hebben gezien over het aankomende Supreme x Nike Air More Uptempo-pakket. Wat we wel weten is dat er in totaal drie kleurstellingen (vanaf vandaag) zijn onthuld en dat ze naar verwachting in de nabije toekomst zullen verdwijnen (hopelijk). Vandaag krijgen we opnieuw een blik op alle drie genoemde kleurvakken, terwijl we nog steeds geduldig wachten tot meer release-informatie valt. Het Supreme x Nike Air More Uptempo-pakket waarvan wordt gezegd dat het later deze maand verschijnt, bestaat uit Zwart en Wit paar, Goud en Wit paar en rood en wit paar. Alle drie de versies vervangen de gebruikelijke, meer dan levensgrote AIR-branding op de bovenkant en vervangen deze door een grote SUPREME-branding die rondom de zijpanelen en de hiel wordt gewikkeld. De paren zwart en goud hebben een tonaal bovenwerk, terwijl het rode paar wordt geleverd met witte brandinghits om het nog een beetje extra te laten opvallen. De bovenstaande afbeeldingen zijn opgenomen in het nieuwste nummer van Shoes Master. Winkelprijs zou $ 180 zijn. Ben je klaar voor deze release?

Matzilver Nike Roshe Twos anyone? Net als de Nike Roshe One verspilt Nike geen nike 2017 tijd met het vrijgeven van versies van het model met behulp van verschillende kleuren, materialen en texturen. Deze nieuwste versie kiest voor een semi-tonale bovenkant afgewerkt met een matte zilveren afwerking. De tong is nog steeds op neopreen manier, terwijl de teen in mesh is gemaakt, maar de opvallendste eigenschap van de schoen is zeker de matzilverkleurige afwerking die op de kwart panelen waarin de Nike Swoosh in reliëf is verwerkt. Een witte zool zorgt voor een evenwichtige balans. Denk je aan de gloednieuwe look van de Nike Roshe Two? Kijk of deze in de nabije toekomst stateside kunnen bereiken.

Wendell Felton  
Wendell Felton
Posts: 3
Date registered 02.23.2019


   

nike jordan
pandora ohrstecker

Xobor Create your own Forum with Xobor