Nike Air Max 1

#1 by Robert Kelsen , Mon Jul 22, 2019 7:56 am

De herinnering aan Michael Jordan's garderobe tijdens zijn Nike Air Max 1 dankwoord voor het Rookie van het Jaar, deze Air Jordan 1 heeft een kleurencombinatie van gebroken wit, goudoogst en zwart door het hele bovenwerk, die is gemaakt van leer en suède. De beste delen van de schoen zijn de binnenkant van de vleugelkleppen, een die luidt: "" Deze prijs is leuk, maar ik vind gewoon dat het heel belangrijk is voor elk individu om uit te gaan en een bijdrage te leveren aan zijn team. "

Deze nieuwe colorway van de Air Jordan 1 is voorzien van een volledig getrommeld leer dat door het bovenwerk is gebouwd en is uitgevoerd in een Sail colorway die veel op crème lijkt. De schoen heeft Nike Air Max 95 de tonale behandeling gekregen omdat de rubberen tussenzool / buitenzool, binnenvoering, veters, tong, Swoosh-logo en het Wings-logo ook in Sail zijn gemaakt. Het enige contrast komt op de OG Nike Air-branding op de tong die wordt gedaan in University Nike Sneakers Red. Winkelen Air Jordan 1 Retro High OG Sail

Na een geruchtendaling in 2017 krijgt de Air Jordan 1 Retro High OG Shadow een retro-make-over in april. Deze versie van de sneaker behoudt in feite dezelfde OG-look met een mengsel van grijs en zwart dat wordt gebruikt voor het hele leren bovenwerk. Het logo van de vleugels op de enkels, de Nike Air-branding op de tong, zijn sleuteldetails, terwijl een witte tussenzool en zwarte buitenzool het ontwerp compleet maken.

De Air Nike Schoenen Jordan 1 Shadow heeft een zwart lederen bovenkant met medium grijze accenten op de swoosh, teen, enkel / hiel en de Nike Air-branding op de tong. Een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken de look af. Winkelen Air Jordan 1 Retro High OG Shadow 2018De Air Jordan 1 Retro High OG Shadow maakt dit jaar een comeback en het sportt in feite dezelfde OG-look met een mengsel van grijs en zwart dat wordt gebruikt voor het gehele leren bovenwerk.

De belangrijkste details zijn het vleugelslogo op de enkels en Nike Air-branding op de tongen, terwijl een witte tussenzool en zwarte buitenzool uiteindelijk het ontwerp helemaal overtreft.Deze klassieke OG-versie van de Air Jordan 1comes is gekleed in een zwart lederen bovenkant met medium grijze accenten op de swoosh, teen, enkel / hiel en de Nike Air-branding Nike Air op de tong. Een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken de look af.

Jordan Brand is van plan om de Air Jordan 1 High OG Storm Blue terug te brengen. Deze OG Air Jordan 1 is gemaakt van een witte lederen voet, geaccentueerd door de Storm Blue die in de schoen is geplaatst. Nike Air Branding op de tong maakt dit tot een OG-retro, terwijl de branding van Wings op de kleur het uiterlijk van het bovenwerk completeert. Hieronder vindt u een witte tussenzool gecombineerd met een Storm Blue buitenzool. Winkelen Air Jordan 1 Retro High OG Storm Blue


Robert Kelsen

Robert Kelsen  
Robert Kelsen
Posts: 3
Date registered 07.22.2019


   

Under Armour Hovr
How to Fix AOL Desktop Gold Installation Failed:1-888-572-7379

Xobor Create your own Forum with Xobor