adidas yeezy

#1 by SherryConstance , Tue Jul 30, 2019 8:59 am

Niet slecht voor wat in wezen een blackout-colorway adidas yeezy is. Een van de grootste successen van de huidige reeks hits van adidas is hoe ze erin zijn geslaagd om weer eenvoudige colorways zoals deze weer cool te maken. # KoFBestOf2016 gaat verder met een terugblik op de Top 10 NBA-kenmerkende schoenatleten. In een jaar dat de meesten van ons een domper zouden overwegen in vergelijking met de hoogtepunten van de vroege jaren 2000, was er nog steeds veel warmte die door de pijplijn kwam dankzij de gebruikelijke verdachten zoals Nike's Big 4, maar we zagen ook adidas en Under Armour maken een spel voor suprematie en een paar verrassingen uit het niets.

Hij laat je liever hem haten dan van hem te houden. Maar dit was niet voor hem, het was voor de mensen die wel van hem hielden. Hij is misschien wel de meest zelfbewuste atleet van onze generatie, die de liefde en bewondering van zijn stans accepteert, maar ook verwelkomt van de haters die nooit de hype hebben gekregen. Zo vaak zien we atleten de nep-glimlach adidas nmd opdoen omwille van aantekeningen en support van fans die je dwars door de gevel kunt zien. Hel, Kobe ging zelf door een vergelijkbare fase toen hij jonger was, grijnzend en met kinderen speelde in de reclamespots van McDonald's en de afro liet groeien terwijl hij Adidas uitroeide in een poging op te vallen.

Maar toen de kampioenschappen kwamen en adidas originals zijn persoonlijke problemen in de schijnwerpers werden gezet, nam hij de controle op een manier die niemand had verwacht. Hij omarmde de schurk die LeBron in zijn eerste jaar in Miami probeerde, maar waar hij niet mee door kon gaan; en Kobe doet het nu al meer dan tien jaar. Voordat hij in 2003 bij Nike tekende, nam Kobe Bryant een jaar korting op het kenmerkende sneaker-spel. Ondanks dat hij op dat moment driemaal NBA-kampioen en een van de populairste spelers van de competitie was, was Bryant een man zonder een schoenendeal. Zijn vertrek met adidas was niet zonder controverse (sommige legit, sommige verzonnen door het internet, sommige gebaseerd op de vreselijkheid van de KOBETWO), maar dat adidas voetbalschoenen weerhield merken er niet van om Mamba te achtervolgen.

Wat krijg je voor de man of vrouw die van trappen houdt en blijkbaar alles heeft wat ze maar willen? Nou, laten we je gids zijn, want we hebben een Valentijnsdag-red-out met een verscheidenheid aan nieuwe en retro-schoppen van alle grote merken in alle tinten rood. Van de nieuwste hardlopers en trainers van Nike, Under Armour en adidas tot een klassieke look van Jordan en PUMA, er is iets voor jou en de sneakerhead in je leven in deze editie van The Game Plan van Champs Sports. Bekijk de verzameling online of gebruik onze winkelzoeker om een plek bij jou in de buurt te vinden en vergeet niet het Champs-blog TheDrop te volgen.

Als je een Boost-middenzool toevoegt, is dit een van de meest slanke en comfortabele sneakers van adidas die er zijn. We weten natuurlijk al dat deze sneaker geen Boost-technologie heeft, omdat adidas hem al heeft onthuld en er naar verwachting volgende maand uitkomt. Maar zou het met de D Rose 6 en Crazylight Boost 2015 beide met Boost niet perfect zijn geweest voor adidas om ook John Wall's sneaker dezelfde behandeling te geven? Nou ja, denk ik. Nu moeten we wachten op de J Wall 3. Naar mijn mening is de ZX Flux een van de grootste drijvende krachten achter de sterke opkomst van adidas in de afgelopen paar jaar.

Het is het equivalent van de Roshe Run van Nike in de categorie lifestyle runner en door mensen verschillende prints adidas ultra boost en materialen te geven (we wachten trouwens nog steeds op Primeknit) is het waarschijnlijk het meest populaire silhouet in het adidas-kamp sinds het debuut vorig jaar . De toevoeging van Boost maakt het misschien een beetje duurder, maar het kan het meest stylistische Boost-silhouet aller tijden worden. Stan Smith werd geïntroduceerd in de jaren 1960 en in zijn 50-jarig bestaan is het de bestverkopende schoen van Adidas van allemaal geworden tijd. Ja, ik wed dat velen van jullie waarschijnlijk dachten dat het de Superstar was, toch? Maak je geen zorgen, voordat ik erachter kwam dacht ik dat ook.


Sherry Constance

SherryConstance  
SherryConstance
Posts: 3
Date registered 07.30.2019


   

nike flyknit
reebok classic white

Xobor Create your own Forum with Xobor