adidas schoenen

#1 by Ward Wheeler , Mon Oct 21, 2019 7:26 am

Eerder vandaag kondigde adidas Soccer de Blue Blast-collectie aan die adidas schoenen bestaat uit de Adidas Ace 17+ PureControl ontworpen in drie verschillende versies. De drie versies omvatten de versies op het veld, in de kooi en op straat van het model. De Adidas Ace 17+ PureControl Firm Ground Cleat wordt uitgerust met een geheel nieuw Purecut Sock-systeem dat een 360 graden volledig Primeknit-bovenwerk gebruikt, bedekt met een ultradunne Non Stop Grip-film (NSG) voor meer grip. Hieronder vind je ook een Boost-zool gecombineerd met een Sprintframe-inlegzool.

Aan het thema van de schoen is de grafische haan op de hiel gestikt. Last but not least wordt de zool geleverd met Boost-technologie, waardoor het een van de meest comfortabele sneakers is die je ooit zult dragen. adidas superstar Naar verluidt vanaf 26 januari uit te geven bij geselecteerde retailers zoals BSTN in Duitsland (ze verzenden naar de VS), laat het ons weten als je van plan bent een paar te kopen.

Klik en maak een bladwijzer van onze officiële adidas adidas sneakers Yeezy Boost 350 v2 Black Red-startpagina voor meer foto's, de nieuwste informatie en releasegegevens. De derde signature schoen van Damian Lillard met adidas die vanochtend is uitgebracht. Om het debuut van de schoen te helpen bedenken, debuteert adidas een nieuwe film getiteld ALL RISE die trouw blijft aan de reis van Damian Lillard van Oakland naar de NBA en ook zijn boodschap illustreert over het opheffen van gemeenschappen door hard werken en creativiteit. Als je nu het gevoel hebt dat adidas yeezy je beneden bent, sta op. Zelfs als je een bepaald niveau hebt gehaald, sta je hoger, zei Dame.

Onze nieuwste artiest in de schijnwerpers op #ArtonFire, is een jonge dame die dagmara_cielecka_art heet. Een van de vele talenten van Dagmara is het transformeren van een gewone sneaker tot een waar kunstwerk! Haar nieuwste creatie laat haar een eenvoudige Converse Chuck Taylor All Star nemen en het verdoezelen in een van de schoonste gewoonten die je ooit zult zien!

Dan Freebairn, beter bekend als KickPosters op IG, is een illustrator en grafisch ontwerper die een aantal mooie schone sneaker-illustraties maakt om een aantal verbazingwekkende posters te maken. Van Jordans tot Yeezys tot Air Max-illustraties, de man doet het allemaal en hij doet het met finesse. Onze nieuwste #ArtonFire-artiest toont een van de nieuwste creaties van KickPoster, een geïllustreerde poster van de onlangs uitgebrachte adidas falcon adidas EQT ADV Support.

Het gloednieuwe adidas-model debuteerde dit weekend en werd begroet met positieve recensies. Hoewel velen in staat waren om een paar te krijgen, waren er ook veel die de "L" namen deze Sadderday. Of je nu op zoek bent naar dope kunst als aanvulling op je recente pick-up, of gewoon een zieke sneaker-poster wilt pakken terwijl je geduldig wacht op een nieuwe voorraad, deze poster zal er absoluut dope uitzien aan je muur. Wil je meer informatie over het werk dat KickPosters doet? Bekijk hier al zijn producten en alle kunst die hij hier heeft gemaakt.

Ward Wheeler  
Ward Wheeler
Posts: 3
Date registered 10.21.2019


   

Sidney Powell responds after Trump campaign says she is not part of legal team:
nike zoom 2k

Xobor Create your own Forum with Xobor